PERHATIAN!

Hidung dan nafas yang kurang selesa sebab masalah jerebu, rumah berhabuk, bulu kucing peliharaan bersepah memang akan peningkan kepala kita

Dah bermacam cara saya gunakan tapi masalah tetap sama…Tapi sejak saya pakai air purifier ini, semua masalah tu selesai…

Saya dah cuba banyak brand air purifier tapi yang sekarang ini yang terbaik…

Kita kena pilih brand yang dikenali dan sentiasa diservis jadi boleh pakai lama…Sebab tu saya pilih yang harga tak membebankan tapi ada servis percuma lepas tu brand memang sudah terkenal di Malaysia..

Jom saya share sebab tengah ada promosi dan banyak permintaan sekarang ni…

Air Purifier yang tengah hangat di pasaran

LOMBOK 2 AP-1511FHE

TECHNOLOGICALLY ADVANCED

RBD Plasma System and Antibacterial Catalyst Filter

Built by our very own scientists, the Resistive Barrier Discharge (RBD) plasma and filtration system enhances the oxidation and sterilisation power, giving it the ability to decompose harmful gases such as volatile organic compounds (VOCs), Formaldehyde, germs and viruses.

  • LED Display
  • Built Solid & Sturdy
  • Sleek Curves
  • One-Touch Buttons
  • Power consumption: 72W
  • Demensions: 480mm(W) x 260mm(D) x 690mm(H)

Retail Price

RM 3,110 FREE 1-YEAR SERVICE
  •  

Monthly Rental

RM 140 FREE 5-YEAR SERVICE
  •  

Kejap…sebelum Anda klik Order, mungkin Anda boleh tengok apa lagi offer yang ada sekarang…harga sekarang memang harga yang terbaik untuk produk berkualiti macam ni…

Air Purifier yang tengah hangat di pasaran

VILLAEM 2 CHP-18AR (Table Top)

FEATURES OVERVIEW

water-temperature-indicator-coway-villaem2

TEMPERATURE INDICATOR

Allows users to know current highest and lowest temperature in tank.

user-friendly-temperature-knob-coway-villaem2-best-water-purifier

USER-FRIENDLY KNOB

Getting the best temperature for your ideal beverage is easy as 1-2-3.

detachable-faucet-coway-villaem2

DETACHABLE FAUCET

Detachable faucet for easy cleaning.

water-level-indicator-coway-villaem2

LOW WATER LEVEL INDICATOR

The indicator is turned on when the water level of the inner water tank becomes low.

power-saving-mode-coway-villaem2

POWER SAVING SYSTEM

The numbers of operating motors and heater decrease automatically at night to reduce power consumption

child-safety-lock-coway-villaem2-water-filter

CHILD SAFETY LOCK

Keeps young children safe from accidental hot water burns.

WHAT’S BEHIND THE PRODUCT

All filters are certified by WQA, Halal and NSF

STEP 1 & 2

Neo-Sense Filter

(Plus Sediment + Pre-Carbon Filters) Removes particulates, chlorine, volatile organic compounds (VOCs) and dissolved organic and inorganic impurities.

STEP 3

RO Membrane Filter

Removes water contaminants such as heavy metals, harmful organic chemicals, microbes as well as radioactive substances are all removed.

STEP 4 & 5

Plus Inno-Sense Filter

(Post Carbon + Fine Filters) Reduces odours and improves the taste of water.

STEP 6

Antibacterial Filter

Prevents growth of microorganisms inside the water tank.

SPECS & PRICE

All you need to know.

Specifications are subject to change without prior notice

Retail Price

RM 3,900 Free 1-Year Service (For Outright)
  •  

Monthly Rental

RM 120 Free 5-Year Service (For Rental)
  •  

Water Filter yang nampak Mewah atau Luxury tapi harga Mampu Milik…

Air Purifier yang tengah hangat di pasaran

LUCY CHPI-620L

Anda tak perlu lagi beli ais atau tunggu ais beku di peti sejuk…

FEATURES OVERVIEW

lucy-img-6-4

PURE ICE

Get easy access to clean ice made from purified water.

lucy-img-6-5

DISPENSER LIGHTING

No more fumbling in the dark for ice or water.

lucy-img-6-1

FULFILLING NEEDS

Other than hot, cold and ambient water, Lucy is now even more prefect with ice-making feature.

lucy-img-6-2

CONTINUOUS FLOW

Water is just a slight touch away.

lucy-img-6-6

POWER SAVING SYSTEM

The number of operating motors and heater decreases automatically at night to reduce power consumption.

lucy-img-6-3

CHILD SAFETY LOCK

Keeps young children safe from accidental hot water burns.

WHAT’S BEHIND THE PRODUCT

All filters are certified by WQA, Halal and NSF

STEP 1 & 2

Neo-Sense Filter

(Plus Sediment + Pre-Carbon Filters) Removes particulates, chlorine, volatile organic compounds (VOCs) and dissolved organic and inorganic impurities.

STEP 3

RO Membrane Filter

Removes water contaminants such as heavy metals, harmful organic chemicals, microbes as well as radioactive substances are all removed.

STEP 4 & 5

Plus Inno-Sense Filter

(Post Carbon + Fine Filters) Reduces odours and improves the taste of water.

STEP 6

Antibacterial Filter

Prevents growth of microorganisms inside the water tank.

SPECS & PRICE

All you need to know.

Specifications are subject to change without prior notice

Retail Price

RM 7,400 Free 1-Year Service (For Outright)
  •  

Monthly Rental

RM 120 Free 5-Year Service (For Rental)
  •  

Jika ada pertanyaan, Anda boleh hubungi Team yang Terbaik melalui Whatsapp…Team ini akan bantu Anda sehingga Anda dapat apa yang TERBAIK untuk Anda…

Copyright © Coway-offer.com.All rights reserved | Dibina oleh VirtualNiaga

Opss! Jangan copy teks ni..sory!